Feestjes

Feestjes

Evenementen verhuur

Ben je op zoek naar een bijzondere manier om een feestje te vieren? Wil je een keer iets anders dan de standaard huur van een zaaltje of restaurant? Dan hebben wij twee unieke opties voor jou: een Partytent huren of een thuisbioscoop huren.

Nachtclub huren

Onze partytent is een echte eyecatcher op jouw feest. Of je nu een verjaardag, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeestje viert: met een partytent wordt het gegarandeerd een succes.

ONachtclub/partytent verhuurHet huren van een partyent is bovendien heel gemakkelijk. Je geeft simpelweg aan wanneer en waar je de Partytent wilt hebben en wij regelen de rest. Onze partytenten zijn van goede kwaliteit en worden na ieder gebruik grondig gereinigd, zodat je altijd in een schoon tent stapt. Ook kunnen wij de tenten voor je opzetten en afbreken, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt.

Met onze partytenten ben je verzekerd van een geslaagd feestje. Huur als extra statafels en zet wat muziek aan (boxen verhuren we ook) en het feest kan beginnen!

Klik hier om een vrijblijvende offerte voor onze partytenten aan te vragen

Thuisbioscoop huren

Hoe gaaf zou het zijn om een eigen thuisbioscoop te hebben op jouw feestje? Met een thuisbioscoop huur je niet alleen een groot scherm en goede kwaliteit geluid, maar ook comfortabele stoelen of zelfs een volledige loungebank. Deze kunt u huren bij Thuisbioscoophuren.nl

Een thuisbioscoop is ideaal voor een filmavond, het kijken van sportwedstrijden of het spelen van videogames. Maar ook voor bedrijfsuitjes, verjaardagen of andere feestjes is het een unieke en sfeervolle toevoeging. Met onze thuisbioscopen ben je verzekerd van een bioscoopbeleving in eigen huis of op locatie.

Wij regelen alles voor je: van het opzetten en aansluiten van de apparatuur tot aan het creëren van de perfecte filmsfeer met popcorn en frisdrank. Alles is mogelijk bij het huren van een thuisbioscoop.

Klik hier om een vrijblijvende offerte voor de thuisbioscoop aan te vragen

Conclusie

Een feestje wordt pas echt bijzonder met een partytent en/of thuisbioscoop. Het zijn originele en sfeervolle toevoegingen die jouw feestje net dat beetje extra geven. Kiest voor onze partytent en onze beamers voor bioscoopbeleving, met onze verhuurdiensten wordt het gegarandeerd een succes. Dus waar wacht je nog op? Huur een partytent en/off thuisbioscoop en maak van jouw feestje een onvergetelijke ervaring!

Waarom kiezen voor ons?

Wij verhuren;

  • Partytenten
  • Jacuzzi’s
  • Statafels
  • Beamers
  • Projectieschermen 
  • Boxen

JBL Partybox 310
(nieuw in assortiment)

Subliem geluid, tot 18 uur draadloos gebruik, ingebouwde verlichting.
Met deze speaker maakt u het feest compleet <3

PureSpa verlichting

Deze verlichting voor onderwater kan aan de binnenzijde bevestigd worden in de PureSpa Nachtclub en geeft een gezellig/luxe effect! Werkt op batterijen.

PureSpa Plateau/Bekerhouders

Dit handige plateau kan bevestigd worden op de PureSpa jacuzzi’s. Geschikt voor 2 glazen/bekers en nog wat lekkers